Locatie
Gildeweg 6
2632 BA Nootdorp

E-mailadres

nootdorp@asnmail.nl

Telefoonnummer

015 310 27 70

ASN Autoschade Nootdorp

Schade vakkundig gerepareerd

Autoschade melden

Over ASN Autoschade Nootdorp

Schadeherstelbedrijf ASN Autoschade Nootdorp bestaat uit een team van specialisten op het gebied van autoschade en is onderdeel van de ASN Groep.

ASN Groep is onderdeel van ASN international, een internationaal opererende franchisegever in autoschadeherstel met bewezen kwaliteit en succes. Het ASN Autoschade netwerk is landelijk dekkend en bestaat uit meer dan 80 vestigingen. De ASN keten is ISO-gecertificeerd en innovatief in proces en techniek. ASN Groep is een gewaardeerd partner voor verzekeraars, volmachten, leasemaatschappijen, fleetowners, tussenpersonen en dealerorganisaties.

Onze missie is om iedere dag namens onze opdrachtgevers auto's met schade weer in perfecte staat te herstellen en de verwachting van de klant hierbij te overtreffen.

Met ons gemotiveerde en ervaren team zorgen we dat de schade aan uw auto hersteld wordt. Met onze jarenlange ervaring en daarmee opgebouwde kennis bent u bij ASN Autoschade Nootdorp aan het juiste adres.

Waarom ASN Autoschade Nootdorp?

 • Gratis vervangend vervoer bij autoschade (voor lease rijders gelden andere voorwaarden)
  U krijgt tijdens het autoschadeherstel van ASN Autoschade Nootdorp een gratis leenauto mee. Alleen de brandstof (en eventuele verkeersovertredingen en autoschade) zijn voor eigen rekening. Omdat we ook graag rekening houden met het milieu kunt u ook gebruik maken van een leenfiets. Indien u WA verzekerd bent informeren wij u graag over de mogelijkheden.
 • Aflevering voertuig na herstel Na herstel van uw voertuig wordt uw voertuig gewassen en gestofzuigd. Tevens controleren wij de bandenspanning en indien nodig worden de banden op de juiste spanning gezet. De juiste bandenspanning heeft grote invloed op de milieuaspecten zoals brandstofverbruik en levensduur van de band. Daarnaast heeft het grote invloed op de verkeersveiligheid. U rijdt veiliger, zuiniger, stiller en schoner.
 • Haal- en brengservice bij autoschade
  U kunt ook gebruikmaken van onze gratis haal- en brengservice. Wij halen uw beschadigde voertuig bij u op en brengen de auto hersteld en gewassen bij u terug.
 • Taxatierapport autoschade
  Aan het taxatierapport kunnen kosten zijn verbonden. Wij kunnen u hierover desgewenst nader informeren. Als u besluit de autoschade bij ons te laten repareren dan worden de expertisekosten in mindering gebracht op de reparatiekosten.
 • Eigen risico bij autoschade
  Als er sprake is van een eigen risico, dient u dit contant of per pin bij ons te voldoen zodra u de auto bij ons komt ophalen. Bij een verhaalbare schade zult u het eigen risico terugkrijgen van de tegenpartij via uw verzekeringsmaatschappij of uw tussenpersoon.

Het team

ASN Autoschade Nootdorp bestaat uit een team van specialisten. Vakmensen met passie die door jarenlange ervaring weten hoe een klant geholpen moet worden. Een luisterend oor, voorzien in goed en eerlijk advies en volledig ontzorgen. Daar kunt u op rekenen. Uw auto wordt weer als nieuw afgeleverd. Al onze medewerkers beschikken over de benodigde certificaten. Zo kunt u weer veilig en onbezorgd op weg. Als klant is het ook fijn om te weten met wie u te maken heeft. Daarom laten we graag het gezicht achter het bedrijf zien.

Ons team van specialisten: ijzersterk in schadewerk

Wie zijn de klanten van ASN Autoschade Nootdorp?

 • Verzekeringsmaatschappijen
 • Leasemaatschappijen
 • Dealers
 • Vakgarages
 • Particulieren
 • Fleetowners

Certificaten

ASN Autoschade Nootdorp beschikt over verschillende certificaten, waaronder Duurzaam Repareren, ISO en AST. Voor ieder certificaat moet aan bepaalde voorwaarden voldaan worden. Jaarlijks wordt ASN Autoschade Nootdorp ge-audit op alle aspecten waaraan voldoen moet worden om deze certificaten te mogen voeren.

Duurzaam ondernemen

ASN Autoschade Nootdorp beschikt over het certificaat voor Duurzaam Repareren. Dit betekent dat wij in onze bedrijfsvoering rekening houden met het milieu. Indien mogelijk wordt plaatwerk uitgedeukt in plaats van vervangen en worden kunststof bumpers gerepareerd. Ons vervangend vervoer beschikt over een energielabel A of B. Wij hebben gescheiden afvalinzameling voor te recyclen materialen zoals karton, metaal en kunststof. Na schadeherstel worden de banden van uw auto op voorgeschreven spanning gebracht, zodat u niet onnodig brandstof verbruikt door een te lage bandenspanning.

ISO

Een doorlichting van het bedrijf op werkwijze, klanttevredenheid, opleiding/bijscholing van de medewerkers, arbeidsomstandigheden en uitrusting van de werkplaats. Het certificaat geeft aan dat wordt voldaan aan de norm NEN-EN-ISO 9001:2015.

AST

Doordat auto's worden uitgerust met steeds meer elektronica moet bij schadeherstel hiermee rekening worden gehouden. Wij beschikken over het bedrijfscertificaat Autoschadetechnicus (AST). Onze medewerkers zijn opgeleid om de elektronische systemen in uw auto te herstellen en ook complexe auto's zoals plug-in hybrides op een verantwoorde wijze te repareren, zodat uw veiligheid niet in het geding is.

BOVAG

BOVAG staat voor kwaliteit en professionaliteit en houdt zich aan alle wettelijke eisen op het gebied van Arbozorg en Milieu. Kortom, u kiest toch ook liever voor een ERKEND bedrijf.

Bij een BOVAG-bedrijf bent u verzekerd van:

 • kwaliteit
 • goed opgeleid personeel
 • optimale bedrijfsuitrusting
 • garantie op de uitgevoerde werkzaamheden
 • uitstekende service (verzorging van de complete afhandeling met uw verzekering)

ASN Autoschade Nootdorp is een BOVAG schadeherstelbedrijf. Dit wil zeggen dat wij voldoen aan extra eisen, zoals uitrusting van de werkplaats en opleiding personeel. De reparaties bepalen direct de veiligheid van berijders en medeweggebruikers. Daarom werken de bij BOVAG aangesloten herstelbedrijven volgens vastgestelde procedures en checklists. Herstel wordt volgens geldende fabrieksspecificaties uitgevoerd en bij vervanging wordt in beginsel gebruik gemaakt van originele onderdelen. Juist door het vakmanschap van bij BOVAG aangesloten bedrijven kan uitgebreide garantie op werkzaamheden worden verstrekt en worden fabrieksgarantietermijnen op herstelde delen overgenomen. Eventuele geschillen worden in goed overleg opgelost, met de mogelijkheid om bindend advies te vragen aan de BOVAG geschillencommissie.

Alle voordelen van BOVAG bedrijven op een rij:

 • veilig en vakkundig schadeherstel
 • 4 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden
 • reĆ«le prijsstelling en heldere taxaties
 • gemak, alles soepel geregeld, ook met de verzekering
 • gebruik van equipment volgens de laatste technieken
 • gecertificeerde bedrijfsprocessen
 • reparaties conform fabrieksvoorschriften
 • gebruik van originele onderdelen
 • milieuzorg, bijvoorbeeld door het gebruik van watergedragen lakken
 • streng gecontroleerde arbeidsomstandigheden
 • veiligheid hoog in het vaandel
 • algemene voorwaarden BOVAG schadeherstelbedrijven