Locatie
Gildeweg 6
2632 BA Nootdorp

E-mailadres

nootdorp@asnmail.nl

Telefoonnummer

015 310 27 70

ASN Autoschade Nootdorp

Schade vakkundig gerepareerd

Autoschade melden
Geen Deukjesdag 26-01-2022

Geen Deukjesdag 26-01-2022

Op woensdag 26-01-2022 zal er geen deukjesdag plaatsvinden.

Lees verder

Autoschade herstellen

Schade aan uw auto is vervelend. Dat begrijpen wij en daarom helpen wij u graag weer snel op weg. De schade aan uw auto wordt hersteld door vakmensen met passie. Onze vakmensen beschikken over het beste gereedschap. Wij leveren topkwaliteit op autoschadeherstel gebied. Uw auto wordt weer afgeleverd zoals u van ons mag verwachten. Dat uw auto schoongemaakt wordt is voor ons vanzelfsprekend!

Lakschade

Lakschade herstellen gebeurt volgens de fabrieksnormen. Of het om kleine of grote lakschade gaat, lakschade wordt uiterst nauwkeurig behandeld. Wij leveren een glimmend resultaat en u ziet niets meer van de lakschade. Uw auto staat weer keurig netjes klaar.

Auto spuiten

ASN Autoschade Nootdorp is uw partner bij uitstek voor auto’s spuiten. Ons bedrijfspand is uitgerust met moderne spuitcabines en professionele apparatuur. Ons bedrijf is gecertificeerd volgens erkenning van de stichting Duurzaam Repareren. Ook de leveranciers waarmee we samenwerken hebben deze erkenning. Wij gebruiken milieuvriendelijke lakken en kunnen elke kleur lak samenstellen. Er treedt hierdoor geen kleurverschil op bij het spuiten van slechts een deel van uw auto.

Kleine deukschade aan uw auto

Iedere laatste woensdag van de maand kunt u profiteren van Deukjesdag en verwijderen wij kleine parkeerdeukjes direct. Een klein deukje gaat u steeds meer tegenstaan. Komt dit u bekend voor: "Hè, zonde nu, zo'n klein deukje..." Juist voor die kleine parkeerdeukjes is de laatste woensdag van de maand een uitgelezen tijdstip om deze te laten verwijderen. Uw auto wordt onder handen genomen door onze specialisten voor het uitdeuken, zonder te spuiten. Het verwijderen van het deukje is secuur werk dat vraagt om speciaal gereedschap en specifieke belichting. Klanten verbazen zich over de mooie resultaten en stappen tevreden in hun auto. En dat al vanaf slechts 10 euro.

Glasschade of ruitschade aan uw auto

Bij ASN Autoschade Nootdorp kijken wij eerst of we de voorruit kunnen repareren, dat kost u minder geld en tijd dan de gehele ruit vervangen.

Wat kost een ruitschade?

De kosten zijn afhankelijk van 3 belangrijke factoren:

  • Het soort schade (gaat het om een sterretje of om een barst)
  • Welke ruit is beschadigd (voorruit of bijvoorbeeld een zijruit)
  • Of uw verzekering de ruitschade vergoedt

Autoruit repareren

Als u verzekerd bent voor ruitschade en wij kunnen de ruit repareren, d.m.v. een harsinjectie, is deze reparatie meestal kosteloos. Bij vervanging van de ruit (bijvoorbeeld omdat er een barst in zit) wordt dit meestal door uw verzekeringmaatschappij vergoed, u dient echter wel het eigen risico te betalen (Afhankelijk van uw polisvoorwaarden).

Sterretje in ruit

Een sterretje in de voorruit kan ieder moment in een barst veranderen. Dit gebeurt meestal wanneer u er niet op rekent. Wanneer dit gebeurt terwijl u rijdt kan er een gevaarlijke situatie ontstaan. Een beschadiging in de voorruit heeft grote invloed op de veiligheid van de berijder en zijn passagiers. Wanneer een sterretje wordt gerepareerd is uw voorruit net zo sterk als voor de schade. Het repareren van een sterretje duurt slechts 30 minuten dus wacht niet te lang en kom langs om dat vervelende sterretje te laten repareren.